Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

JBL NO2 Test (nitritek)

Nitritek szint mérésre alklamas teszt édesvizi illetve sósvizi akváriumokban.

Bővebb leírás

4 687 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 13 hűségpontot szerezhet, mely értéke 94 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Teszt szett a NO2 szintjének mérésére az akváriumokban.

 

Felbontja az összes organikus maradványt az akváriumban (táp maradék, hal ürülék....) az alábbi láncfolyamat történik: fehérjék - amóniák - nitritek - nitrátok. Ez a folyamat alkalmas az akváriumnak elengedhetetlen baktériumok képzésében. Az hogy ez a folyamat működik, mérésekkel tudja ellenőrizni (mérések egyes szintjei segítségével), azaz Amónia. nitritek és a nitrátok mérése.

Az amóniának és a nitriteknek nem szabad magasabb koncentrátummal rendendelkeznie, mint 0,2 mg / l (ppm). Ha ez megtörténik, akkor a folyamat meg van sértve. Számos gyógyszer hatóanyaga elpusztíthatja a jótékony baktériumokat és ezáltalá a nitritek koncentrációjának csökkenését okozzák. Általában a megfelelően beépiített és kiépített akváriumokban és kerti tavakban nem mérhető a nitritek koncentrátuma. A nitritek és az amiónia méreg a halak számára. Az egyes halak érzékenységéhez képest már 0,5 - 1 mg / l (ppm) közötti koncentráció halálos lehet. Általánosságban igaz, hogy a kicsi édesvizi és tengeri halak érzékenyebbek.

A nitritekre mért teszt értékeknek nem lehet magasabb mint 40ppm.

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ