Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Bio Bacterium E ( 12 tabletta ) - indító nitrifikáló baktérium

Akvarisztikában használható indító baktérium szűrőkbe.

Bővebb leírás

2 095 Ft áfával

Loyalty program A termék megvásárlásával 5 hűségpontot szerezhet, mely értéke 36 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A biológiai aktivátor az indító baktérium keverékkel és enzim tartalommal fontos az akvárium biológia egyensúlyának kialakításában. Biztosítja a szűrő gyors beüzemelését, a kivánt baktériumok aktiválását, amely fontos a minőségi biológiai szűréshez. Meggyorsítja a nitrogéntartalmú anyagok bomlását - ammónia, nitrát, nitrit, megakadályozza az algásodást.

 

 

Használati utasítás:
Új tartálynál: Az első nap és 7. nap a tartály létrehozása után tegyen 2 kapszulát 100 l akvárium vízbe úgy, hogy az 1. kapszulát a vízbe és a 2. kapszulát közvetlenül a szűrőbe teszi.

Szűrő karbantartásnál: Minden 15-dik nap használjon 1 kapszulát 100 liter akvárium vízbe - a szűrő tisztítása után közvetlenül a szűrőbe.

Vízcserénél (részleges): Vízcere után 1 kapszula 100 l csapvízbe - közvetlenül az akváriumba!!!

A gyógykezelés után (mint egy megelőzés a további betegségek ellen): Az utolsó adagolás után 2 kapszulát helyezzen 100 l akvárium vízbe úgy, hogy az 1. kapszulát a vízbe és a 2. kapszulát közvetlenül a szűrőbe teszi.


FIGYELMEZTETÉS: túladagolása káros lehet.

A zselatin kapszulát óvatosan nyissa ki és szórja ki a tartalmát közvetlenül a csapvíz felszínére, a szűrőbe a teljes kapszulát helyezze be.

Csomagolás: 250 ml water conditioner és 12 db bacterium E tabletta

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ