Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Elektromos nyakörv NUM'AXES Canicom 300

ingyenes házhozszállítás

Praktikus elektromos kiképzőnyakörv Canicom 300 hangjelzést és elektormos impulzust is lead, melynek erőségge 12 szinten beállítható.

Bővebb leírás

55 180 Ft áfával

(55 180 Ft / kg)

Loyalty program A termék megvásárlásával 178 hűségpontot szerezhet, mely értéke 1 104 Ft. Az Ön hűségpontjai.


A Canicom 300 elektromos nyakörv egy praktikus segédeszköz kiképzésre. Hangot és elektromos impulzust is lead. A figyelmeztető jelzés erősségét 12 szinten beállíthatja. A nyakröv vízálló, de nem meríthető.

A Canicom 300 egy praktikus elektromos nyakörv, mely kis mérete miatt kézben és zsebben is könnyen elfér, nincs antennája. 12 szinten beállítható a leadott impulzus erőssége. A nakörv vízálló, de nem meríthető. Figyelmeztetés: kérjük, vegye figyelembe, hogy a 200 m hatótávolság terepen való kiképzésre nem elégséges. A hatótávolság mindig szabad térben, akadályok nélküli terepre értendő.


A nyakörv segítségével idősebb kutyákat is képezhet. Segít elhagyni a rossz szokásokat, mint az emberre ugrálást, szemétben turkálást, fokozott ugatást, vagy a kedvenc fotelében való henyélést. Széles hatótávolsága miatt a távolról is tudja fegyelmezni, figyelmeztetni a kutyát. Gyakorlás és tanítás esetén a kutya szófogadó és engedelmes lesz.

BOOSTER

A NUM'AXES Canicom 300 nyakörv egy nagyon hasznos BOOSTER funkcióval van felszerelve, melynek segítségével gyors, és intenzív impulzust adhat le. Az erősségi szintet előre beállíthatja, mely magasabb, mint az általában használt figyelmeztető szint. Ezt a ,,készenléti,, funkció gyors és hatásos megoldást nyújthat. Olyan szituációkban hasznos funkció ez, melyekben nem elég az alap szint használata. 

 

Paraméterek

hatótávolság 300 m
korrekció hang és elektromos impulzus
2 boost funkció igen
korrekció intenzitása 12 szinten beállítható
kiterjezsthető nem, csak 1 kutya kiképzésére alkamas
vízálló igen, de nem meíthető
elem jeladó: 3V CR2, nyakörv: 3V CR2
alkalmas minden kutyafajtának

 

A szett tartalma: nyakörv, jeladó, elem a jeladóhoz és a nyakörvhöz is, használai útmutató.

tien

tien

 » Nyakörv

elem 3V CR2
súly: 75 g
méret: 38 x 68 x 43 mm
nyakörv mérete: 20-70 cm

 

tien

» Jeladó

elem 3V CR2
súly: 85 g
méret: 108 x 55 x 24 mm
X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ