Kisállatkereskedés, kisállat, díszállat, kutyafelszerelés, kutyafelszerelés webáruház, kutyakellék, kisállatkereskedés Budapest
ABC-ZOO

Kosár

Nincsenek termékek

  • Nincsenek termékek

  • Szállítás Ingyen
  • Összes 0 Ft

Kategóriák

Gyártók

Hikari Staple Mini 2 kg

Eledel gazdag vitaminokban és tápanyagokban a halak egészségéért.

Bővebb leírás

9 052 Ft áfával

(4 526 Ft / kg)

A termék csak megrendelésre kapható

Loyalty program A termék megvásárlásával 29 hűségpontot szerezhet, mely értéke 180 Ft. Az Ön hűségpontjai.


Gazdaságos napi eledel Hikari Staple Mini aranyhalaknak és KOI halaknak, magas szintű stabilizált C vitaminnal.

 

 

  • Lebegő eledel, nem teszi zavarossá a vizet, lehetővé teszi figyelemmel kísérni és betartani az eledel mennyiséget, így elkerülhetik a túletetést.

  • Tartalmazza mindazokat a tápanyagokat, amikre az aranyhalaknak és a KOI halaknak szükségük van, hogy erős halakká nőjenek meg és a legjobban nézzenek ki. A jobb kiszíneződés érdekében kiegészítő tápként adagolja naponta a Hikari Gold baby eledelt.

  • Magas a stabilizált C vitamin tartalma, amely harcol a stressz ellen és növeli az immunitást a fertőző betegségek ellen.

 

A Kamihata Fish Industries cég, a Hikari eledelek gyártója, már tizenegy évtizede foglalkozik díszhalak tenyésztésével és kínálja a legjobb és legkiválóbb eledeleket, amelyek jelenleg a globális piac csúcsán találhatóak. Ilyen rang eléréséhez számos expedíciót és tanulmányt kell sikeresen végrehajtani, ahol a halakat saját környezetükben figyelik. Hikari márkát a NASA felszólította speciális eledel kifejlesztésére, űrsiklóban tartott halak részére, amely a Föld körüli pályán kering.

 

Összetétel: gabona, halak és származékai, növényi származékok, koncentrált zöldség kivonat, algák, élesztő, ásványi anyagok.

Elemzés: fehérje 38 %, zsírok 5 %, rostok 3,3 %, hamu 11,6 %, foszfor 1,2 %.

Adalékanyagok: A-vitamin 8300 IU/kg, D3-vitamin 1600 IU/kg, E-vitamin 130 mg/kg, C-vitamin (stabilizált) 180 mg/kg, réz-szulfát 2,5 mg/kg, 2 mg/kg, 16 mg/kg, 1,6 mg/kg, 33mg/kg, 67mg/kg.

Etetési útmutató: Ha a víz hőmérséklete 10 °C vagy magasabb, 2 - 4 alkalommal etessen naponta annyit, amennyit a halak perceken belül elfogyasztanak.

Csomagolás: 2 kg

X
Weboldalunk annak érdekében, hogy jobb felhasználói élményt biztosítson cookie-kat használ.
Egyetértek
Több információ